Momente de panica la Uite cine danseaza! Andreea Marin s-a prabusit in timpul repetitiilor

Momente de panica la Uite cine danseaza, dupa ce Andreea Marin s-a prabusit in timpul repetitiilor. Vedeta s-a antrenat alaturi de Liviu Teodorescu si partenera lui, pentru a face un dans de exceptie in semifinala de luni seara.

Momente de panica la Uite cine danseaza! Andreea Marin si-a dorit un dans perfect impreuna cu Liviu Teodorescu si partenera lui, insa in urma unei miscari gresite, vedeta s-a prabusit. Din fericire, jurata de la Pro tv nu a patit nimic grav.

„Cand am vazut-o intinsa pe jos…. Nu imi venea sa cred. Am avut un soc, am auzit bufnitura”, a spus partenera de dans a lui Liviu Teodorescu.

Pentru prima data de la inceperea show-ului, fiica Andreei Marin s-a aflat in platoul Uite cine danseaza! Violeta si-a admirat mama din public, in timpul valsului. De altfel, fosta sotie a lui Stefan Banica Jr. a declarat recent ca fiica ei nu are voie sa o urmareasca la televizor, astfel ca aparitia micutei in platoul emisiunii a fost o surpriza pentru toata lumea. Pentru ca acasa nu are acces la tv, este pentru prima data cand isi vede mama in emisiune. „Fiica mea se afla aici in sala, asa ca de data o sa fiu atenta ce vorbesc. Nu o sa spun prea multe. M-a certat ca am dat note mai mici”, a spus bruneta.
loading...
Juratii de la „Uite cine danseaza” au facut show in semifinala de pe 1 mai.

„Cateva secunde nu am stiut de capul nostru. Dar, asta e. Trebuie sa ne ridicam si sa continuam. Nu avem timp sa ne plangem. Am ales valsul, pentru ca imi aduce aminte de copilarie. Este un dans special pentru mine. Sus am doi ingeri pazitori si dansez cu mare drag”, a declarat Andreea Marin la Pro tv. „Este cel mai elegant moment al serii, coordonat de Zana”, a spus Mihai Petre.

Alex Velea si Ecaterina Dosan, Liviu Teodorescu si Marica Derdene, Marius Manole si Olesea Nespeac si Sandu Lungu si Raluca Netca au dansat luni tango, vals, passo doble si jazz, sub atenta indrumare a juratilor, care au devenit regizori pentru prima proba a serii. Fiecare jurat a dansat alaturi de echipa sa, cu care a lucrat si lucreaza in aceste zile, si au jurizat celelalte trei dansuri, in care nu este implicat.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro