Monica Gabor, intalnire cu Irinel Columbeanu. Are legatura cu fiica lor.

Monica Gabor a petrecut o scurta vacanta alaturi de fiica ei, Irina, in Dubai. Vedeta a anuntat, insa, ca distractia s-a incheiat si ca va reveni in Romania pentru a o aduce pe fetita la Irinel Columbeanu.

Monica Gabor si-a petrecut mai bine de doua saptamani impreuna cu fiica ei, Irina Columbeanu, insa acum totul s-a schimbat la 180 de grade. Fosta doamna Columbeanu a revenit pe plaiurile mioritice pentru a-si aduce copila la tatal ei, Irinel Columbeanu. Fostul fotomodel si Irinuca au petrecut impreuna vacanta de Paste si cateva zile de vis intr-o vacanta exotica, in Dubai, facuta cadou de Ramona Gabor.

Distractia a luat insa sfarsit si cele trei trebuie sa se intoarca la viata lor de dinainte. Irina a revenit in Romania, la tatal ei, Ramona a ramas in Dubai, acolo unde lucreaza ca fotomodel, iar Monica urmeaza sa se intoarca in America, alaturi de iubitul ei chinez, Mr. Pink.

„Ne va fi dor de tine iubita noastra surioara si matusica Ramona Gabor. Multumim pentru o vacanta de neuitat! Bye bye Dubai, see you soon Romania”, a spus Monica Gabor.

loading...
Monica si Irina au fost de nedespartit pe perioada vacantei, micuta fiid extrem de fericita de faptul ca poate petrece timp impreuna cu mama ei.

sursA: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro