3 Sud Est – Am dat tot (single nou si videoclip)

Baietii de la 3 Sud Est dau tot pe scena muzicala si lanseaza piesa si videoclipul “Am dat tot”. O coproductie Cat Music si 1ArtistMusic, “Am dat tot” este o piesa romantica, inspirata de amintirile si povestile de dragoste traite, pusa in scena de doi indragostiti care incearca sa se regaseasca.

“’Am dat tot’ este o piesa ce are la baza anumite intamplari din viata noastra, insa nu din acest moment, ci din trecut. Ca in orice relatie, exista suisuri si coborasuri, dar atunci cand iubesti cu adevarat si te implici, ai toate sansele sa gasesti fericirea. Noi suntem foarte bucurosi ca lansam piesa si videoclipul ‘Am dat tot’ si speram din tot sufletul sa va placa!”, declara Laurentiu Duta.

Odata cu implinirea celor 20 de ani de activitate, baietii de la 3 Sud Est se afla in turneul aniversar #20. Turneul se desfasoara din ianuarie pana la sfarsitul anului, si are loc pe litoral, dar si in mai multe orase din Romania. Pentru inceputul anului 2018, baietii pregatesc un nou album.
loading...
Anul trecut, trupa a lansat single-ul de succes si clipul “Cine esti?”, o frumoasa piesa de dragoste ce a cucerit topurile muzicale TV si radio si a generat peste 7 milioane de vizualizari pe YouTube. Tot in 2016, baietii au lansat piesa “Adio”, iar in 2015 au colaborat cu Inna pentru hitul “Mai stai”, care a adunat aproape 15 milioane de vizualizari pe YouTube.

Trupa 3 Sud Est a revenit in muzica in 2014 odata cu lansarea hitului “Emotii” – piesa anului in Romania, cea mai difuzata piesa pe radio si TV, conform MediaForest. Ulterior, baietii au sustinut doua mega-concerte la Sala Palatului (2014, 2015) si numeroase concerte in tara si strainatate.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro