ADDA, o provocare unica: cum se naste o piesa in 12 ore

Cum ia nastere o piesa? Si cat dureaza intreg procesul? ADDA si-a propus un exercitiu de transparenta asa ca joi, 8 iunie, artista va fi live pe pagina ei de FB. Timp de 12 ore, ADDA le va arata fanilor intregul proces de creatie care duce la aparitia pieselor ei. Provocarea pe care ADDA si-a propus sa o duca la capat incepe la 12 ziua si ia sfarsit la miezul noptii. In studio, artista va dezvalui cum scrie versurile, cum ia nastere o linie melodica si cum ajunge piesa in forma finala, la urechile ascultatorilor.

„Ideea mi-a venit intr-o zi in care mi-am calculat timpul pe care-l petrec in studio. 12 ore! Si atunci mi-am propus sa le arat fanilor cum ia nastere o piesa, care sunt etapele parcurse… Practic, vor vedea ce inseamna o sesiune de creatie muzicala. Evident, scriem piesa impreuna. Asa ca voi tine cont de comentariile de pe pagina mea de Facebook, iar la final piesa asta va fi rezultatul celor mai nebune idei!” a declarat ADDA.

Un proiect unic in Romania, primul de acest fel, „O piesa in 12 ore” va reuni cei mai talentati artisti si producatori, care, alaturi de ADDA, vor compune o melodie in timp real. Fanii sunt direct implicati in procesul de creatie si pot participa activ la compozitie. Ideile si recomandarile lor, trimise in timp real pe pagina de Facebook a ADDEI, vor fi preluate de echipa aflata in spatele artistei.

Artista si compozitoare, de origine din Targu Mures, ADDA a scris versuri inca din adolescenta, insa nu s-a asteptat niciodata ca piesa ei, „Minti murdare”, urcata pe Youtube de un coleg, sa ii deschida drumul in lumea muzicii. Deoarece mesajul ei a ajuns la atat de multe suflete, Adda a inceput sa fie urmarita de mii de oameni in online. A crezut in visul ei si a muncit constant, iar astazi are propria ei casa de productii, Baladda Records, locul unde iau nastere toate piesele.

loading...
Pentru ADDA, anul trecut a fost unul plin pe toate planurile. S-a casatorit, a devenit mama, iar profesional a mai lansat urmatoarele episoade din serialul muzical „Starile Addei”: „Du-te”, „Sa imi vindeci inima”, „Raza mea de soare”, featuring-ul cu Liviu Teodorescu pentru melodia „Cu barca pe apa”, colaborarea pentru „Matematica iubirii” sau „Oglinda, oglinjoara”. Prima piesa lansata anul acesta, „Se vede pe fata ei”, are peste 18 milioane de vizualizari, iar cel mai nou single, „De dorul tau”, are aproape 5 milioane de vizualizari.

Asa cum ne-a obisnuit deja, Adda a scris singura versurile la piesa „De dorul tau”, fiind inspirata de propria poveste de iubire. Initial, artista i-a zis in gluma sotului ei, Catalin, „o sa mor de dorul tau”, atunci cand el se pregatea sa plece de acasa. Apoi, si-a dat seama ca acesta va fi mesajul noii ei piese, asa ca s-a asezat la pian si a imaginat o intreaga poveste.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro