ADDA A STABILIT UN RECORD ABSOLUT

O idee geniala, imbratisata cu entuziasm de milioane de fani! ADDA a reusit sa atinga un record absolut: a stat 12 ore LIVE, aratandu-le fanilor ei cum se naste o melodie. Piesa #MareaMea s-a creat in vazul tuturor si cu contributia directa a celor care au urmarit-o pe artista. In 12 ore, ADDA a reusit sa stranga, cu proiectul „O piesa in 12 ore”, pe pagina ei de Facebook peste 2 milioane de persoane care au urmarit-o, mii de share-uri si zeci de mii de comentarii.

In studioul HAHAHA Production, ADDA si echipa ei au scris istorie. Piesa „Marea Mea #eeeee” este compusa de ADDA, Serban Cazan, Lucian Nagy, George Idriceanu si…mii de fani de pe Facebook, ale caror cuvinte au ajuns versurile piesei. Adrian Tutu, castigatorul primului sezon „Romanii au talent”, are si el partea lui de contributie: textul trimis pe pagina de Facebook a ADDEI face acum parte din piesa #MareaMea. Partea de chitara a fost asigurata de Marius Pop.

Alaturi de ADDA, pe parcursul celor 12 ore, in studio au fost numeroase vedete si influenceri din online: Smiley, Sore, Like One, Liviu Teodorescu, Jazzy Jo, Andrei Vulpescu, Andrei Ciobanu si Coco, cunoscut pentru numerele lui de stand-up comedy. Imaginile surprinse de camerele de filmari arata o ADDA nerabdatoare sa asculte rezultatul final

Cele 12 ore de live au fost filmate si transformate, la finele zilei, in videoclipul oficial al piesei. La baza recordului de pe Facebook sta chiar ideea sotului ADDEI, Catalin. „A fost cel mai minunat proiect. Au fost 12 ore pline de inspiratie, grele, dar extrem de frumoase. M-au bucurat fanii pana la lacrimi. Au participat activ si m-au ajutat sa fac din #MareaMea piesa pe care mi-am dorit-o. Mi-am imaginat un scenariu, o poveste de dragoste de o vara, ea nu l-a uitat si se intoarce la mare sa il caute, crezand ca ar putea fi ceva serios, insa ea a fost doar o distractie pentru el”, spune ADDA.

loading...
In prima parte a live-ului de pe Facebook, ADDA a reusit, cu proiectul „O piesa in 12 ore”, un reach de peste 1 milion de internauti. La finele celor 12 ore live-ul a avut 2 milioane reach si jumatate de million de vizualizari. Peste 500 de fani au dat share si peste 10.000 au lasat comentarii.

„O piesa in 12 ore”, live-ul ADDEI de pe Facebook, a avut un succes enorm si in randul vedetelor. Printre cei care au dat SHARE pe paginile lor de Facebook se numara Satra Benz, Cabral, Pandutu, Smiley sau Liviu Teodorescu.

In timpul live-ului, ADDA a facut si doua concursuri pentru a-si premia cei mai infocati fani cu tricouri personalizate de la Tshirt Factory cu versurile pieselor ei. Intr-o atmosfera creativa, artistii si influencerii sositi in studioul HAHAHA Production au dat interviuri in live si si-au spus parerea despre proiect. Artista si-a dorit sa pastreze o comunicare deschisa cu fanii, asa ca, la fiecare 1000 de like-uri, a vorbit cu ei si le-a raspuns la intrebari. „Astept sa apara piesa asta la 12 noaptea… asa cum astept sa vina Revelionul”, a declarat cu sinceritate unul dintre fanii de pe Facebook.

Pentru ADDA, anul trecut a fost unul plin pe toate planurile. S-a casatorit, a devenit mama, iar profesional a mai lansat urmatoarele episoade din serialul muzical „Starile Addei”: „Du-te”, „Sa imi vindeci inima”, „Raza mea de soare”, featuring-ul cu Liviu Teodorescu pentru melodia „Cu barca pe apa”, colaborarea pentru „Matematica iubirii” sau „Oglinda, oglinjoara”. Prima piesa lansata anul acesta, „Se vede pe fata ei”, are peste 19 milioane de vizualizari, iar noul single, „De dorul tau”, are aproape 5 milioane de vizualizari pe Youtube.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro