Adevarul a ”rasuflat” la doua saptamani de la nunta! Delia & sotul ei au…

Cat au scos din buzunar Delia Matache si sotul ei, Razvan Munteanu, pentru a-i organiza o nunta de vis Oanei, sora mai mica a cantaretei?

In urma cu doua saptamani, Oana Matache si Razvan Mihet si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu, devenind sot si sotie. Delia si Razvan Munteanu au fost nasii de cununie si au fost foarte atenti si darnici cu finii lor. Cantareata si sotul ei s-au ocupat de cheltuielile si organizarea evenimentului, acesta fiind, de altfel, cadoul de nunta.

Petrecerea a avut loc la Nuba, intr-un decor de vis, iar costurile au fost pe masura. Paparazzi au aflat ca Delia si Razvan Munteanu au scos din buzunar nu mai putin de 100.000 de euro pentru a le asigura tinerilor insuratei o nunta de poveste.

In prezent, Oana si Razvan Mihet se afla in Maldive, unde petrec luna de miere. De altfel, Delia a fost cea care a anuntat pe toata lumea care este destinatia unde proaspetii casatoriti vor petrece momentele unice de dupa nunta. Semn clar ca nasii au fost generosi pana in ultima clipa.

loading...
De altfel, inclusiv Gina Matache a spus ca toate costurile cu nunta au fost platite de Delia si Razvan Munteanu. ”Toate cheltuielile si organizarea nuntii au fost suportate de nasi. Eu le-am dat bani, dar nu pot dezvalui suma. Nu stiu ce daruri au primit de la ceilalti invitati, pentru ca nu cunosc amanunte”, a declarat Gina Matache

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro