ALESSIA – De Bine De Rau (single nou si videoclip)

Alessia lanseaza astazi un nou single, „De bine, de rau”, piesa produsa de Doddy in studioul Epic Entertainment. Melodia beneficiaza si de un videoclip, regizat de Claudiu Stan, videoclip in care Ionut, logodnicul Alessiei, joaca rolul principal.

„Din momentul in care Doddy mi-a aratat piesa am facut click si am stiut ca trebuie sa fie a mea, pentru ca mi-a placut foarte mult povestea ei. „De bine, de rau” vorbeste despre greutatile intampinate in viata de zi cu zi, care insa nu afecteaza relatia unui cuplu care se iubeste cu adevarat.

In concluzie, iubirea trece peste orice obstacol. Am participat si eu la compunerea piesei , Doddy fiind unul dintre putinii producatori care indeamna artistii sa isi puna amprenta pe piesele pe care urmeaza sa le cante, iar in videoclipul regizat de Claudiu Stan au aparut echipa mea, prietenii apropiati si catelul nostru, aproape toata familia. Sunt foarte multumita de rezultat si sper ca oamenii care ma urmaresc si imi apreciaza activitatea sa o cante alaturi de mine in concertele din aceasta vara”, a declarat Alessia.
loading...
„De bine, de rau” face parte din seria de piese „altfel” lansate de Alessia in ultimul an, serie inceputa cu „Fioros” si continuata cu „Nu mai tine”.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro