ANDREEA BANICA a facut marturisiri neasteptate

Andreea Banica a marturisit recent ca imediat dupa ce a nascut-o pe fiica ei, Sofia, s-a simtit foarte singura, din pricina faptului ca artista si-a pierdut ambii parinti cand era copil.

Artista a participat recent la un eveniment, acolo unde a facut mai multe marturisiri neasteptate. Dupa ce a adus-o pe lume pe Sofia, primul ei copil, s-a simtit foarte singura. Acest lucru s-a datorat faptului ca artista si-a dorit sa ii aiba aproape in acele clipe speciale pe parintii ei, pe care i-a pierdut pe cand era copil.

Andreea Banica a luat la evenimentul „Super Mame cu Super Puteri”, ocazie cu care a povestit publicului prezent despre provocarile pe care le-a trait in ultimii ani de cand e mama a doi copii. Faptul ca parintii sai au murit pe cand era copil a facut ca in prezent artista sa fie foarte protectoare cu cei mici si sa isi doreasca sa stea alaturi de ei cat de mult timp posibil, chiar daca profesia ei o obliga sa calatoreasca mult. In plus, solista mentioneaza ca, atunci cand a adus-o pe lume pe Sofia, primul ei copil, a simtit cel mai mult lipsa parintilor ei.

„Am suferit foarte mult la inceput dupa ce am nascut-o pe Sofia. Ma simteam foarte singura fara parintii mei, desi aveam familia langa mine si pe parintii lui Lucian. Imi doream foarte mult sa o am pe mama alaturi. Si faptul ca am pierdut-o atat de devreme, am realizat si mai mult cat de importante sunt clipele petrecute alaturi de copiii tai. Sa fiu tot timpul in spatele lor, sa vad toate momentele frumoase prin care trec, cum cresc.

loading...
Tin minte ca, pe cand Sofia avea trei luni de zile si era cu bunicii la mare, m-au sunat sa imi spuna ca Sofia a racit la plamani. In momentul acela mi-am smult cheia din cuier, am luat papucii si am fugit de indata la Eforie. Am condus o ora si jumatate. M-a oprit si politia. Plangeam pentru ca m-am simtit vinovata ca nu eram alaturi de ea”, a povestit Andreea Banica.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro