Au intrat panicati la medic, apoi… Gabriela Cristea & Tavi Clonda cu bebelusul la control!

In urma cu o luna, Gabriela Cristea si sotul ei, Tavi Clonda, confirmau in direct ceea ce se tot scrisese prin presa in ultima perioada, si anume ca urmeaza sa devina parinti! Iata, totusi, ca nu totul e roz, fiindca Gabriela si Tavi au mers in graba la medic, intrand foarte panicati in cladire, iar paparazzi va ofera super-imaginile cu cei doi soti dupa ce au fost cu bebelusul la control!

Desi bruneta este o mamica extrem de grijulie, mai ales ca si-a dorit enorm sa aiba un copil, iar Tavi este constant cu ochii pe sotia sa, de vina pentru sperietura trasa poate fi si varsta prezentatoarei TV! Gabriela Cristea va deveni mama la 42 de ani, iar acest lucru vine la pachet cu niste posibile probleme, care pot fi insa evitate cu ajutorul medicilor.

Cu chipul afectat de panica si cu mana pe burtica, bruneta si-a facut aparitia imbracata lejer, cu o incaltaminte comoda si recomandata viitoarelor mamici, si cu un tricou pe care era scris un mesaj menit sa o linisteasca: „Be brave!” (fii curajoasa!). Gabriela Cristea a fost constant tinuta de mana de sotul ei, care a reusit in cele din urma sa-i schimbe starea de spirit sotiei sale. Nu doar ca bruneta a dat-o din panica in ras, dar s-a mai si bucurat de un moment frumos si intim alaturi de sotul ei, fiindca s-au sarutat cu pasiune pe drumul spre masina. Mai mult decat atat, cei doi au pasit intr-un sincron perfect, precum doi adolescenti aflati la primii fluturi ai dragostei, parand sa fie de nedezlipit.
loading...
Tavi Clonda si Gabriela Cristea s-au indragostit pe platoul de filmare al emisiunii prezentate de bruneta si, daca la inceput intre ei existau doar tachinari, amicitia s-a transformat peste noapte in iubire, iar in urma cu doi ani si-au unit destinele in fata altarului. Gabriela a mai fost casatorita cu Marcel Toader, insa mariajul lor a fost finalizat cu scandaluri, barbatul fiind acuzat ca i-ar fi tocat banii sotiei sale, dar si ca ar fi fost violent.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro