BRUNO MARS VS. DAVID GUETTA

Bruno Mars si David Guetta fac echipa pentru o noua versiune a single-ului „Versace On The Floor (Bruno Mars vs. David Guetta)”, remixul oficial al celei mai recente lansari, extrasa de pe albumul „24K Magic”. Desi anuntata ca al treilea single la inceputul acestei luni, piesa a fost deja premiata cu Discul de Aur de catre industria muzicala din SUA, depasind totodata 117 milioane de vizualizari pe Youtube.

Noua versiune prezinta un mix perfect intre influentele celor doi artisti, linia ritmata de bass si inserturile electronice combinandu-se perfect cu timbrul pasional al lui Mars.

„Sunt foarte mandru c-am avut oportunitatea sa lucrez cu Bruno Mars pe aceasta piesa. Rezultatul final este mai mult decat un remix, este o colaborare si o imbinare a doua lumi diferite. Scopul meu a fost sa o transform intr-o piesa mult mai dance si atractiva pentru DJ, dar, in acelasi timp, sa mentin frumusetea versiunii originale cat mai intacta. Am vrut sa creez ceva care rezoneaza cu o audienta mai larga, precum muzica lui Bruno, nu doar cu o comunitate.” – David Guetta

Recent, Guetta a deschis gala premiilor Billboard Music Awards, cantand alaturi de Nicki Minaj piesa „Light My Body Up”, show-ul fiind inchis de Mars cu debutul TV al piesei „Versace On The Floor”.

loading...
Totodata, Bruno Mars a cantat si in deschiderea premiilor BET Awards, in cadrul carora a castigat premiul pentru „Best R&B/Pop Male Artist”.

Cei doi artisti nu sunt straini hiturilor de vara, „That’s What I Like” dominand in continuare topurile din US. Acesta este al 7-lea single al lui Bruno Mars ce ajunge pe prima pozitie in Billboard Hot 100, reusind sa vanda peste 3 milioane de exemplare (cu tot cu stream-uri), fiind premiat cu 3 Discuri de Platina de catre RIAA.

Totodata, colaborarea lui Guetta cu Justin Bieber, lansata acum 2 saptamani, a intrat deja in topurile importante din SUA pe locul 20, adunand peste 48 de milioane de vizualizari pe Youtube.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro