Cabral si Andreea Ibacka, prinsi in mijlocul unei alarme de atentat in Franta! Marturisiri despre momentele de groaza

Cabral si sotia lui, Andreea, se afla in aceasta perioada intr-o excursie cu rulota in Franta. Zilele trecute vacanta relaxanta le-a fost tulburata de aparitia trelor antitero, care fusesera alertate cu privire la un posibil atentat.

Cabral a postat pe blogul personal un mesaj in care le povesteste prietenilor lui virtuali cum, zilele trecute, a trait momente de groaza in timpul unei alerte de atentat la Bordeaux, in Franta.

Vedeta TV a marturisit ca o plimbare linistita s-a transformat instant in momente de panica, insa ca din fericire a fost doar o alarma falsa si ca totul s-a terminat cu bine.

”Acum cateva zile ne-am trezit la marginea Parisului exact in timpul unui atentat. Acum suntem la Bordeaux. Frumos oras. Si plin de turisti. Am lasat rulota in camping si-am plecat cu masina in oras, ca ploua de rupe. In reprize.

loading...
Am parcat in centru, platit 3,6 euro pentru doua ore de parcare, am facut trei pasi si-au inceput sirenele. Multe. Pompieri, Salvare Politie si multi, multi de la Antitero. Neprietenosi. Grabiti. Si speriati. De fapt, asta m-a facut si pe mine sa fac pasul in spate, oamenii sunt speriati. Au inchis o zona imensa, au blocat-o cu masini, au inchis cu banda de plastic si se pare ca mesteresc la ceva. A, nu, sa nu ma intelegi gresit… am vazut toate astea si-am facut trei poze din mers, n-am stat sa vad mai mult. Nu ajuta la nimic sa stai sa casti ochii… plus ca nu-s genul.

Acum tot centrul e blocat, masinile particulare se misca o data la 60 de secunde, tramvaiele si autobuzele sunt toate blocate, pietoni peste tot. Si ca sa revin la titlu… oamenii privesc nervosi peste umerii celor de la Antitero care blocheaza strazile. Se misca altfel, pasesc mai repezit, nu mai au rabdare unii cu ceilalti. Asa ca… va rog, sa nu-mi spuneti ca terorismul nu reuseste. Din pacate. (sigur, la cateva sute de metri o puzderie de turisti… isi vad toti de treaba, relax si chill) Sper ca de data asta sa fie alarma falsa. De fapt… ar fi perfect ca de-acum incolo s-o tinem in alarme false… si doar atat”, a scris Cabral pe blogul personal.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro