Carla’s Dreams canta in deschiderea celor de la The Prodigy

Carla’s Dreams vor canta in deschiderea celor de la The Prodigy la concertul pe care acestia il vor sustine pe 3 iunie la Chisinau, in Piata Marii Adunari Nationale.

The Prodigy este una din cele mai de succes formatii de muzica electronica din toate timpurile, care sustine cele mai grandioase show-uri din lume, cu piese cunoscute precum „Smack my Bitch Up”, „Firestarter” sau „Baby’s Got a Temper”.

„Este o onoare pentru noi sa cantam in deschiderea unei trupe emblematice in industria muzicala globala cum este Prodigy”, au spus Carla’s Dreams.

Carla’s Dreams vor prezenta albumul „Antiexemplu”, lansat in luna mai printr-un show sold out la Arenele Romane din Bucuresti.

loading...
Albumul „Antiexemplu” include 11 piese, dintre care si doua colaborari: una cu INNA pentru piesa „Tu si eu”, care are peste 12 milioane de vizualizari pe YouTube si in premiera, un remake al unei piese Carla’s Dreams – „Inima mea”, impreuna cu Delia, precum si piese noi ca „Formula Apei”, „Animal de prada”.

Cel mai recent single Carla’s Dreams „Pana la sange” are peste 6 milioane de vizualizari si este deja in topurile radiourilor si televiziunilor de specialitate.

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro