Ce pun la cale Andra si Catalin Maruta pentru vara acestui an

De cand temperaturile au crescut si in aer a inceput sa se simta mirosul de vacanta, toata lumea vorbeste numai despre concedii, planuri si drumetii. Regula se aplica si in caminul Andrei si al lui Catalin Maruta, cei doi punand la cale in acesta perioada vacanta lor din vara acestui an.

Dupa un an intreg in care au muncit fara pauza, Andra in proiectele de televiziune in care este implicata, concerte si spectacole, iar Catalin Maruta in emisiunea pe care o prezinta, cei doi vor spune stop si vor pleca impreuna intr-o binemeritata vacanta de vara.

Rupti de angajamente, vacarmul capitalei si lipsiti de griji si probleme, Andra si Catalin Maruta se vor bucura de 3 saptamani intregi de odihna, 3 saptamani in care nu vor avea program si vor petrecere timp pretios alaturi de cei doi copii si lor, David si Eva.

Desi pana la concediu mai sunt aproape doua luni si timpul se scurge cu repeziciune, Andra si Catalin Maruta nu au stabilit inca cum isi vor imparti timpul si nici destinatiile lor de vacanta.

loading...
Mai hotarat si sigur pe el pare sa fie Catalin Maruta, capul familiei, prezentatorul tv stiind cam cum doreste sa imparta cele trei saptamani in asa fel incat toata lumea sa fie fericita. El si Andra vor merge in concediu alaturi de prichindeii lor, dar vor pastra cateva zile si pentru un sejur romantic, in doi.

“Ce planuri ai pentru familia ta? Le faci vacanta sau ii tii acasa? Pai, avem planuri in vara asta. Terminam emisiunea undeva pe 24 iulie si de atunci, de pe 24 iulie pana spre 10 august vom fi plecati. Unde vom merge, nu stim, nu suntem 100% hotarati pentru ca vrem sa impartim vacanta si pentru copii si pentru noi. E mai complicat”, a spus Catalin Maruta.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro