Cum a fost la filmarile videoclipului Irinei Rimes

Irina Rimes lanseaza videoclipul de making of al piesei „Ce s-a intamplat cu noi”, ce a strans aproape 11 milioane de vizualizari in mai putin de 3 luni. Artista de peste Prut ne surprinde cu fiecare proiect muzical si ne impresioneaza de fiecare data prin talent si autenticitate.

„Ce s-a intamplat cu noi” este in top 10 in Mediaforest, iar cea mai recenta colaborare a Irinei Rimes cu Guess Who, la piesa Cupidon, este in Youtube trending inca din primele zile dupa lansare.

Videoclipul de making of surprinde cele mai interesante momente de la filmari si ne-o arata pe artista asa cum este cu adevarat: sincera, talentata si indragostita iremediabil de viata si de muzica.

Irina Rimes este mai mult decat o voce de neuitat, ea este un artist complet. Scrie versuri, compune si colaboreaza cu multe dintre vedetele din muzica romaneasca. Hit-urile lansate de INNA, „Cum ar fi”; Raluka, „Ieri Erai”; Antonia,”Dor de tine”; Alina Eremia, „Poarta-ma” sau Andra „Sunt puternica” poarta semnatura Irinei Rimes.

loading...
In 2017 Irina Rimes bifeaza o noua premiera: va lansa primul ei album solo. „Despre el” va contine 10 piese, scrise de Irina si inspirate din trairile ei. Printre acestea se numara trilogia #IubiriSecrete, „Bolnavi amandoi”, „Bandana”, dar si ultimul ei single, „Ce s-a intamplat cu noi”.

Mai mult de atat, artista a semnat un contract cu Universal Music France si a lansat varianta tradusa in franceza a piesei „Visele” – „Vivons les”. Faimoasa casa de discuri urmeaza sa lanseze doua albume cu Irina Rimes, ce vor fi disponibile pe toate teritoriile francofone. Reprezentantii din Franta au fost impresionati de abilitatile vocale ale artistei, dar si de genul muzical abordat de ea.

Un multitalent deosebit, o voce calda, cu un sound aparte, plina de emotie, ce trece dincolo de ecranul televizorului sau de boxa radioului, Irina Rimes este un artist din portofoliul Quantum Music, care descopera si aduce laolalta talente de pretutindeni, carora le pune la dispozitie o echipa valoroasa, cu experienta, care ii sustine pe tot parcursul lor muzical.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro