Cum a reactionat tatal Gabrielei Cristea cand a aflat ca va fi bunicul unei fetite.

Tatal Gabrielei Cristea, care a pierdut legatura cu fiica lui din cauza unor neintelegeri, este extrem de fericit la gandul ca va avea o nepotica. Eugen Cristea i-a urat fiicei sale sa fie cu adevarat o mama buna!
Dupa ce Gabriela Cristea a confirmat oficial vineri ca va avea o fetita, tatal ei a aflat si el vestea si este extrem de fericit.

”Ii doresc sa fie fericita si sa fie o mama binecuvantata (…) Sper sa aiba o fetita, una minunata!”, a spus Eugen Cristea, care in trecut a avut nenumarate neintelegeri cu fiica lui, ajungand sa nu-si mai vorbeasca. Tatal pare sa fi trecut peste toate acestea si doreste ca acest copil sa aduca unitate in familie.

”Sa o iubeasca, sa ii fie tot timpul alaturi si sa nu ii faca ceea ce ne-a facut ea noua”, a adaugat tatal Gabrielei „Vreau sa fac o dedicatie speciala, dar sa nu radeti de mine: Are mama o fetita cat un ghemotoc, are mama o fetita frumusica foc. (…) Ieri ne-a facut o surpriza, a zis In sfarsit sa va spunem si voua, ca sunt aproape 5 luni, ca sunt fetita, draga”, a dezvaluit Gabriela Cristea la inceputul emisiunii pe care o prezinta. Vedeta a izbucnit in plans imediat dupa ce a facut anuntul.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro