Dat afara de la Kanal D, Tavi Clonda este nostalgic dupa emisiunea “Te vreau langa mine”

Tavi Clonda a fost concediat de sefii postului de televiziune Kanal D, astfel ca nu va mai fi prezent la emisiunea “Te vreau langa mine”. O lovitura grea primita de artist, care nu se astepta sa fie indepartat.

Tavi Clonda este nostalgic dupa perioada in care era prezent in emisiune, iar pe contul personal de socializare a postat o fotografie cu sotia sa, Gabriela Cristea. Foarte zambitori, cei doi se afla in platoul show-ului “Te vreau langa mine”, sub o umbrela.

„Dragostea-i umbrela ta,tine-te de ea!”, a scris Tavi Clonda in dreptul fotografiei.

In cursul zilei de luni, Tavi Clonda a postat un mesaj pe contul personal de Facebook, prin care a anuntat ca nu va mai face parte din echipa emisiunii “Te vreau langa mine”.

loading...
„Dragilor, imi pare rau ca nu am putut sa-mi iau ramas bun de la voi in direct, asa cum era normal, dar… Vreau sa va multumesc din suflet pentru acesti 4 ani minunati, pentru toata dragostea voastra, pentru toate gandurile bune, pentru toate commenturile, sugestiile, sfaturile, like-urile si, cel mai important, pentru prietenia voastra! Oricum nu e o despartire, ramanem impreuna in suflet si pe toate canalele mele de comunicare cu voi! Va pregatesc multe surprize frumoase, live-uri, atat aici pe facebook, cat si pe pagina mea oficiala”, a scris Tavi Clonda astazi pe contul sau de Facebook.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro