Imagini senzationale! VICTOR SLAV, fata in fata cu decolteul generos al ANDREEI MANTEA!

Bianca Dragusanu si Victor Slav formeaza unul din cele mai sudate cupluri din showbizul de la noi, iar asta poate si pentru ca s-au despartit deja o data, au divortat si au descoperit apoi bucuria de a fi din nou impreuna. Acest lucru se vede din toate mesajele pe care le afiseaza Bianca!

Si pe plan profesional le merge de minune in prezent, fiindca Victor Slav a pus mana pe postul de prezentator ocupat pana acum de Madalin Ionescu.

In aceasta seara, telespectatorii au putut vedea o serie de imagini senzationale, cu Victor Slav si Andreea Mantea la sala de forta, acolo unde Victor s-a chinuit sa-si tina privirea cat mai departe de decolteul mai mult decat generos al colegei sale.

„VIctor, ce brate ai! Tu la ce te uiti prima data la o femeie? La sani sau la fund? Serios acum…”, l-a intrebat Andreea, dupa ce a observat ca bustul ei i-a atras atentia lui Victor Slav. „Prima data ma uit la ochii ei! Bine, daca ma pui sa aleg intre sani si ochi… ma uit la fund! Bestiuto!”, a raspuns iubitul Biancai Dragusanu. In urma cu doar cateva ore, noul prezentator wowbiz a recunoscut ca partenera lui de viata nici macar nu a stiut de noul lui proiect profesional: „Eu asa sunt. Pana nu e suta la suta batut in cuie, nu ma apuc sa anunt. Nu vreau ca lumea sa fie entuziasmata si dupa aceea sa nu mai iasa. Bianca era mai entuziasmata decat mine atunci cand a aflat. Dar ea se si exteriorizeaza mai mult decat mine. S-a exteriorizat. A fost foarte exuberanta”.

loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro