Lorelai Mosnegutu este marea castigatoare de la „Romanii au talent”! Ce va face cu marele premiu, de 120.000 de euro

Lorelai Mosnegutu, fata fara maini care canta la pian, a castigat ‘’Romanii au talent’’, sezonul sapte. La preselectii, Mihaela Radulescu a fost cea care a trimis-o direct in semifinala, dupa ce a apasat golden buzz-ul.

Tanara a marturisit ca isi doreste foarte mult sa se mute la Bucuresti si sa isi cumpere o locuinta. O parte din bani ii va investi in cariera sa muzicala, iar restul ii va dona saracilor. „O sa-mi cumpar un apartament in Bucuresti, la parter sau la etajul 1, cu mobila personalizata. O sa investesc in cariera mea muzicala, restul o sa-i donez saracilor. Pentru mine a insemnat un nou inceput, o renastere”, a declarat Lorelai.

,,Mama Vio’’ a fost si ea extrem de emotionata si se bucura enorm pentru Lorelai:”Pare ca totul este ireal, un vis – de mult asteptat de ea. Sigur ii va deschide un nou drum.”

In timp ce unii s-au bucurat si au votat-o pe adolescenta pentru a castiga, altii in schimb au considerat ca Lorelai nu merita sa caltige, considerandu-l doar un caz social. ”O tara de asistati sociali! Talentele n-au valoare la noi, doar asistatii sociali”, ”Sincer, merita locul 2 si castigatorii ar fi trebuit sa fie Ok World Wide, dar inca o data se vede ca romanii voteaza cazuri sociale la o emisune de talente… Este si normal la cati asistati sociali avem”, ”Este a doua oara cand se voteaza cazul si nu talentul. Nu mi se pare normal. Poate toti concurentii aveau nevoie de bani pentru alte probleme. Cazurile sociale se voteaza separat”, au fost unele dintre mesajele oamenilor.

loading...
Lorelai Mosnegutu a fost abandonata de mama la nastere din cauza problemelor de sanatate pe care le avea, iar medicii nu au crezut ca va trai mai mult de cateva zile. ”Mama Vio” a fost cea care a adoptat-o si i-a pus un creion intre degetele de la picioare inca de la 6 luni, incepand primele exercitii. Chiar daca nu are maini, scrie si canta la orga, pana acum a scris si a lansat deja 10 carti de poezii. ”Cad de zece ori si ma ridic de 20”, aceasta este deviza dupa care se ghideaza micuta.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro