Mircea Eremia – Cardio (single nou si videoclip)

, unul din artistii noului val al industriei muzicale romanesti isi surprinde fanii cu o noua piesa de dragoste care reuseste sa transmita emotii si energie pozitiva.

#Cardio este o piesa cu un sound fresh de vara ce reuseste sa impartaseasca un mesaj pozitiv tinerilor. Povestea surprinsa in videoclip are un vibe pozitiv, si cu siguranta da startul iubirilor intense ce se nasc in fiecare vara.

„Sunt foarte fericit ca am lansat piesa #Cardio, cu care sper ca voi da cu adevarat startul verii. Totul a pornit spontan, in studio. In timpul unei pauze, baietii de la Sunriseinc au dat play acestei melodii – atunci a fost momentul in care am zis ca este clar pentru mine. Cred ca piesa chiar mi se potriveste si rezonez foarte bine cu povestea ei. Videoclipul l-am filmat cu ajutorul lui Radu Selaru si #Trandafilm, care au reusit sa faca o treaba buna.”
loading...
Piesa si versurile sunt realizate de baietii de la District 84 si reusesc sa ne transpuna cu usurinta in perioada adolescentei. Piesa #Cardio este insotita de un videoclip spectaculos, in regia lui Trandafilm, care a reusit intr-o maniera unica, redea povestea celor doi indragostiti.

Mircea Eremia, un tanar talentat si energic, s-a facut remarcat pe scena muzicii romanesti cu piese precum: „Interzis”, Dragostea doare”,”Drame si Iubiri”sau „Ilegal” cu Alina Eremia. Tanarul artist pare sa fie idolul multor adolescente dovada fiind sutele de fani care il urmaresc pe retelele de socializare si milioanele de vizualizari de pe Youtube.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro