Mirela Vaida, la un pas sa distruga o casnicie.

Anca Turcasiu si Cristian Georgescu formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Insa, cu toate acestea, au aparut zvonuri conform carora cei doi ar urma sa divorteze. Mirela Vaida ar fi fost motivul pentru care cei doi ar fi fost la un pas de despartire.
„A fost o mare, mare aventura mediatica, de care am scapat foarte greu. Am suferit si am plans foarte mult!”, a spus Anca.

Mirela Vaida a explicat cum au stat lucrurile la momentul respectiv. „M-a chemat la un moment dat Anca, dupa niste repetitii la un spectacol in care noi jucam, sa ne odihnim cateva ore la ea acasa. Mi-a dat un trening, mai mare, ce-i drept, si mi-a zis <<uite, poti sa dormi pe canapeaua asta!. La premiera spectacolului vine un barbat la mine si-mi zice: Doamna, v-a placut pe canapeaua mea, in treningul meu. Zic, Doamne, asta imi distruge casnicia! Cine e si ce vrea?!”, a povestit Mirela Vaida.

Cristian Georgescu a glumit pe seama episodului. „Asta a fost, de fapt, unul dintre motivele noastre de divort. Sotia a spus canapeaua asta o aruncam!, iar eu am zis clar nu, a dormit Mirela pe ea, eu nu o arunc!”, a spus sotul Ancai Turcasiu.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro