Oana Zavoranu, declaratie de dragoste pentru sotul ei la un an de casnicie! Ce mesaj emotionant i-a transmis lui Alex Ashraf

Oana Zavoranu si Alex Ashraf sarbatoresc vineri implinirea unui an de cand au devenit sot si sotie. Bruneta i-a facut o declaratie de dragoste barbatului care a facut-o fericita.

Oana Zavoranu a postat pe o retea de socializare un mesaj emotionat pentru Alex Ashraf, barbatul care a facut-o sa creada din nou in iubire dupa divortul de Pepe.

”Aniversarea unui an fericit, iubirea mea! Iubirea ta inseamna intreaga lume pentru mine si tot ce am facut impreuna nu poate fi explicat in cuvinte. Tu-mi dai iubire, tu-mi aduci bucurie, tu-mi dai tot ce am nevoie. Esti cel mai bun barbat pe care mi l-as fi putut dori. Pentru toate astea, te iubesc atat de mult, iubirea mea. Casnicie. Fericire. Familie. Familia pe primul loc. Imi iubesc barbatul. Indragostita. Te iubesc. Imi iubesc sotul. Dragostea vietii mele”, este declaratia de dragoste facuta de Oana Zavoranu lui Alex Ashraf prin intermediul unui mesaj postat pe o retea de socializare.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro