S-a intamplat! Andreea Marin si Stefan Banica au inchis si ultimul capitol care-i mai lega

Andreea Marin si Stefan Banica Jr. au fost din nou impreuna intr-o situatie, recent, pentru a rezolva o problema mai veche care ii lega.

S-a aflat ca celebrul cuplu a facut tot posibilul sa isi rezolve o problema pe care o aveau in instanta de ceva vreme. Cei doi fusesera chemati in fata judecatorilor de la Sectorul 3 al Capitalei intr-o actiune deschisa de catre Inspectoratul de Stat pentru Constructii. In plus, acest lucru s-a intamplat pentru ca aveau de achitat o datorie, o diferenta de taxe pentru autorizarea unei constructii pe care ei o ridicasera pe vremea cand erau casatoriti.

In urma cu un an de zile, Inspectoratul de Stat pentru Constructii a deschis o serie de procese debitorilor, asta dupa ce s-a descoperit ca exista foarte multe cazuri de acet tip. Asa se face ca pe lista celor care au fost dati in judecata s-au numarat si Andreea Marin, alaturi de fostul ei sot. Primul termen a avut loc pe 26 ianuarie 2017.

In clipa de fata, cei doi soti celebri au inchis si ultimul capitol care ii mai lega. Recent s-a respins actiunea Inspectoratului, aceasta fiind ramasa fara obiect. Ceea ce inseamna ca s-a facut dovada ca Andreea Marin si Stefan Banica au platit datoria catre Stat, regulamentar!

loading...
In anul 2006, Andreea Marin si Stefan Banica Jr. ajungeau in fata altarului, acolo unde spuneau un „Da“ hotarat. Povestea lor de dragoste, mai precis mariajul s-a sfarsit in 2013, cand au divortat.

sursa: cnacna.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro