S-a spus ca au format un cuplu, dar… Varciu se dezice de Diana de la ”Insula iubirii”

Diana de la ”Insula iubirii” s-a facut remarcata nu numai cu personalitatea ei nonconformista, ci si cu dezvaluirea ca s-a iubit cu Liviu Varciu. Prezentatorul TV a vorbit despre asa-zisa relatie cu bruneta.

UPDATE 14:47 Cand a auzit una ca asta, Dianei de la ”Insula iubirii” pur si simplu nu i-a venit sa creda. Tanara a spus ca nu-si doreste sa se promoveze ”pe spatele nimanui” si ca si-a invatat lectia in Thailanda – a nu mai vorbi despre fostii iubiti.

Nu mai zic nimic… Nu vreau sa stric imaginea nimanui, si nici nu vreau sa ma lansez pe spatele altora. Asta e… Este un om care nu-si asuma. Nu stiu, sunt fara cuvinte. In primul rand, ceea ce a fost intre noi ramane intre noi sub forma de amintiri frumoase. In al doilea rand, am invatat lectia primita pe ”Insula iubirii”, nu e frumos sa dau detalii intime despre fostii, nu este respectuos fata de ei. Experienta traita pe insula mi-a dat posibilitatea sa inteleg lucruri despre mine la care trebuie sa lucrez, sa imbunatatesc. M-am maturizat si vreau sa ma maturizez in continuare. Din acest motiv, consider ca nu are rost sa intram in detalii…”, a declarat Diana
loading...
Diana de la ”Insula iubirii” s-a laudat colegelor din Thailanda ca l-a inselat pe Ben cu nimeni altul decat… Liviu Varciu.

Bruneta s-a laudat ca l-a abordat pe acesta pe Facebook si de acolo au inceput o relatie pasionala, chiar daca oficial se iubea cu Ben.

Liviu Varciu a negat cu vehementa faptul ca ar fi avut o relatie cu Diana.

”E nebuna! Terminati cu prostiile! Acum, daca vine orice fermecata si spune ca a fost cu mine, voi o credeti?!”, a declarat Liviu Varciu.

Diana de la ”Insula iubirii” a marturisit ca ispita Andy a facut-o sa simta trairi mai intense chiar si decat Liviu Varciu: „Mi-a oferit niste sentimente si trairi pe care nu le-am avut nicodata, nici cu Liviu Varciu. A fost iubitul meu trei luni. Ne-am cunoscut pe Facebook”.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro