Speak a dat-o pe fata cu… ”Libelula”!

Paparazzi i-au filmat pe cei doi la Bamboo Mamaia, acolo unde a avut loc party-ul Forza ZU. Speak a fost foarte apropiat de dansatoarea lui tatuata din videoclip, asa cum puteti vedea in imaginile pe care le difuzam. La finalul petrecerii, cei doi au plecat impreuna.

Speak si Cristina Stefania, supranumita „Libelula” datorita aparitiei in clipul cu acelasi nume, s-au distrat impreuna toata seara. Au dansat si s-au intretinut in permanenta, stand numai unul langa celalalt.

Sexy-dansatoarea i-a cazut cu tronc simpaticului artist, iar atractia este una reciproca, intrucat „Libelula” petrece tot mai mult timp in compania acestuia si chiar pleaca alaturi de el de la concertele pe care le tine acesta.

”Am filmat clipul la Cannes, cu o parte dintre fetele cu care am impartit aceeasi casa timp de sapte zile. Clipul a fost filmat la vila unde am stat. Fetele sunt toate dansatoare si la Cannes am avut spectacole si am facut parte din aceeasi echipa. Pe doua dintre ele o sa le iau cu mine de acum inainte: cea dupa care alerg eu in clip, cea tatuata, si cea cu ochelari si costum de baie colorat, roz cu albastru. Vin cu «libelulele» la concert. Nu, nu alerg dupa ea si in viata de zi cu zi, ci doar in clip. Cu ele doua am dezvoltat o relatie de tovarasie pentru ca-s nebune rau”, declara Speak
loading...
Faptul ca Speak nu a mai avut de ceva vreme o relatie oficiala a determinat ca mai multe nume din showbiz sa fie vehiculate drept posibile iubite ale artistului. Nicole Cherry, Sanziana Negru, Laura Giurcanu, Larisa Tanasoiu si, acum, Diana, verisoara lui BRomania, sunt doar cateva dintre numele care au fost trecute de presa pe lista iubitelor lui Speak de cand artistul a ramas singur. Speak a infirmat, ca ar fi avut o relatie cu vreuna dintre ele. ”N-am absolut nicio treaba! Cand e sa fie adevarat o sa spun! Sunt singur”, ne declara Speak

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro