Voltaj feat. Noaptea Tarziu – Cred ca-s hip (single nou si videoclip)

Voltaj lanseaza alaturi de Noaptea Tarziu o piesa “hipnotizanta”, cu un videoclip “nebun” – Cred ca-s hip”! Versurile sunt scrise de Voltaj si Cuza de la Noaptea Tarziu, iar piesa este produsa in Tam-Tam Studio.

“’Cred ca-s hip’ este cel mai dement clip din cariera noastra si clipul la care ne-am distrat cel mai bine. Este prima colaborare cu regizorul Alex Ceausu si suntem foarte incantati de ce a iesit. Speram ca veselia pe care am simtit-o noi atunci cand am filmat, sa se transmita si dincolo de ecran, pentru ca asta este tot ce conteaza. Pentru mine, cele mai grele cadre au fost cele din curtea asa zisului sanatoriu unde a trebuit sa stau atarnat de o bara in varful unui copac. Am avut febra musculara la maini si la picioare toata saptamana, dar a meritat!”, declara Calin de la Voltaj.

Baietii de la Noaptea Tarziu s-au distrat si ei in camasi de forta in cele 14 ore de filmari de la Palatul Ghika din Caciulati.

“A fost super la clip si este cea mai tare filmare la care am participat pana acum! Suntem mandri ca am lucrat cu Voltaj. Am fost un pic luati prin surprindere pentru ca nu ne asteptam sa avem o astfel de colaborare. Nu uitati sa distribuiti ‘Cred ca-s hip’!”, declara Cuza de la Noaptea Tarziu.

loading...
“Ne-am distrat mult alaturi de baietii de la Voltaj. La filmari, am mancat pantofi cu legume si vopsea, deci intradevar, a fost un clip trasnit! ‘Cred ca-s hip’ este o piesa de vara, pe care nu aveti voie sa o ratati, iar daca veti asculta refrenul de doua ori, sigur veti ramane cu el in cap. Pe mine ma reprezinta mult piesa pentru ca de fiecare data cand aud tocuri, mai uit in stanga si-n dreapta.”, adauga Emi de la Noaptea Tarziu.

Anul trecut, Voltaj a lansat albumul “X”, material ce contine 10 piese, printre care „Din toata inima”, „De la capat”, „Kori Gent”, „Nana” (alaturi de Ruby), „A XII-A”, „Anotimpuri”, „X”. Pana in prezent, trupa a lansat hituri precum “Pic, pic”, ‘Da vina pe Voltaj”, “Si ce”, “Meci de box”, Mi-e dor de”, care au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube.

Cuza, Emi si Cucu, asa cum sunt cunoscuti in mediul online, formeaza proiectul Noaptea Tarziu. In cei trei ani de activitate, Noaptea Tarziu a lansat 190 de videoclipuri printre care peste 80 de piese parodiate. Clipurile au generat 277 de milioane de vizualizari si nenumarate reactii pozitive, iar canalul de YouTube al baietilor are aproape 1 milion de subscribers.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro