BIANCA DRAGUSANU a spus totul in direct! Ce le-a transmis celor care o judeca pentru interventiile estetice

Bianca Dragusanu se bucura de una dintre cele mai frumoase perioade ale vietii sale, dupa ce in urma cu mai multe luni a devenit mamica unei fetite superbe, pe nume Natalia Sofia.

Cu niciodata nu s-a ferit sa vorbeasca despre interventiile estetice pe care a ales pana acum sa si le faca, iubita lui Victor Slav le-a transmis un mesaj, in direct, celor care o critica. Bianca Dragusanu a fost prezenta in emisiunea lui Teo Trandafir, acolo unde a marturisit ca isi va face operatii de cate ori considera necesar acest lucru.

„Traim in 2017 si spre surprinderea mea, oamenii nu au evoluat asa cum m-as fi asteptat eu sa evolueze. Avand acces la Internet si la toate nebuniile care exista in ziua de azi, decat sa te aprecieze, mai degraba sunt predispusi sa te judece. «Aaa, ti-ai facut buzele, ti-ai facut aia… ». Frate, o sa imi fac buzele toata viata mea. Cat timp o sa ma simt eu bine in pielea mea, o sa imi fac buzele. O sa imi fac chestii care eu cred ca ma avantajeaza cat timp traiesc eu. Peste 10, peste 20 de ani. Sunt un om asumat“, a povestit Bianca Dragusanu in cadrul emisiunii prezentata de catre Teo Trandafir.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro