Bianca s-a decis! A avut oferte pe masa de la Antena si Pro, dar…

Bianca Dragusanu a avut trei oferte de a reveni in toamna pe sticla, iar acum s-a decis.S-a aflat ce alegere a facut iubita lui Victor Slav in ultima instanta.

ianca Dragusanu a fost curtata de Antena 1, de PRO TV si de Kanal D pentru a reveni pe micile ecrane, iar acum a luat decizia.

Iubita lui Victor Slav a analizat intens ofertele si, in final, a decis sa nu bata palma cu nimeni si sa se dedice afacerilor si vietii de familie.

”Nu m-am inteles cu nimeni”, a marturisit Bianca Dragusanu

Dupa o scurta calatorie de afaceri, blonda s-a intors acasa, alegand sa-si petreaca sfarsitul de saptamana impreuna cu Victor, fiica lor, Sofia, si mama ei, care este nedezlipita de micuta.

loading...
Bianca marturiseste ca are o relatie speciala cu fiica ei si ca nimeni nu se astepta sa le vada asa, lucru care o face foarte fericita si o implineste: ”Da, e foarte atasata de mine. Toata lumea ramane surprinsa de noi doua. E lipici”.

La sfarsitul lunii iunie, o prietena de-ale Biancai Dragusanu dezvaluia detalii despre proiectul pentru care blonda a mers la negocieri la PRO TV. Sursa preciza insa ca Bianca analizeaza ofertele atent si ca este posibil sa nu accepte niciuna daca aceasta nu o vor avantaja ca program sau nu o vor stimula financiar, deoarece familia este cea mai importanta: „Cat despre propunerea venita de la PRO TV, e vorba despre un proiect pe fashion, gen fosta emisiune «Shoppingul, pasiunea mea». Dar nu este hotarata, ea nu vrea sa revina in televiziune decat daca este foarte bine motivata financiar. Pentru 2.000 de euro nici nu se da jos din pat, pentru ca ea castiga banii acestia intr-o zi, la un eveniment. In acest moment sta si cantareste foarte bine lucrurile, analizeaza care proiect i se potriveste cel mai bine si cum ar putea sa se imparta intre copil, munca si familie. Bianca nu e disperata si nici nu alearga sa revina pe sticla. E foarte calma si reactioneaza dupa ce a analizat la rece situatia. Pentru a bate palma cu vreunul dintre trusturi, trebuie sa fie indeplinite trei criterii: sa fie motivata financiar extrem de bine, sa aiba un program bun, astfel incat sa se poata ocupa in continuare de fiica ei si, nu in ultimul rand, sa fie un proiect bun, care sa o atraga”.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro