Cabron – Bombele (single nou si videoclip)

Cabron lanseaza single-ul si videoclipul “Bombele”. Muzica si textul sunt compuse de Cabron, Lucian Nagy si Florin Boka, iar piesa este produsa in studiourile HaHaHa Production si lansata in coproductie cu Cat Music. Single-ul este extras de pe albumul “Lupu’DPM”, care va fi disponibil pe platformele de streaming si download din 24 iulie.

Videoclipul piesei “Bombele”, regizat de Iulian Moga, pune in scena protestele din strada si evidentiaza conflictele care au loc la nivel global. Imaginea este completata de mesajul piesei, care rezoneaza profund cu problemele actuale ale oamenilor, atat din tara, cat si de peste hotare.

”Piesa asta este, de fapt, un comunicat, un statement si ma intereseaza foarte mult sa ajunga mesajul la cat mai multa lume. Nu avem noi nevoie de bombele si rachetele lor. In Romania traim Raiul pe Pamant fata de ceea ce se intampla in lume. La ora asta, intr-un oras din lume explodeaza o bomba…Noi nu avem nevoie de asa ceva, suntem noi cu ai nostri, cu bune si cu rele. Eu nu vreau sa mai merg cu copilul meu de mana pe strada si sa treaca convoaie americane pe langa noi, sa trebuiasca sa stau sa ii raspund din nou la intrebari de genul: ‘Pentru ce ne trebuie tancuri?’sau ‘De ce dau unii si altii cu rachete?’”, a declarat Cabron.

Albumul “Lupu’DPM” include 18 piese, printre care hit-uri precum: “Asa ceva”, „Iarna pe val”, „Frunzele si iarba”, „Da-o tare”, „Vocea ta”, „La masa mea”. Albumul este deja disponibil pentru pre-comanda pe iTunes

loading...
Cabron este una dintre vocile importante ale hip-hop-ului din Romania. Si-a inceput cariera in 1999, cand a infiintat, impreuna cu Shooby, trupa Codu’ Penal. Din 2007, s-a dedicat unei cariere solo, iar doi ani mai tarziu a intrat in echipa HaHaHa Production, alaturi de care a lansat mai multe single-uri. Cele mai cunoscute piese ale sale sunt: „Arata-le la toti”, o colaborare cu Pacha Man si Jazzy Jo, „Iarna pe val”, „Frunzele si iarba”, „Da-o tare”, feat. Smiley si Guess Who, „Vocea ta” cu Voltaj sau „La masa mea” feat. Stefan Banica.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro