Cat Music stabileste un nou record pe YouTube

Casa de discuri Cat Music reuseste sa stabileasca un nou record: canalul oficial de YouTube al label-ului a depasit 4 miliarde de vizualizari. Astfel, Cat Music isi consolideaza pozitia de lider in topul canalelor romanesti pe YouTube. Incredibila cifra vine la aproximativ 10 luni de cand canalul a atins pragul de 3 miliarde de vizualizari. Astfel, acesta se pozitioneaza pe locul 128 in clasamentul general la nivel mondial si pe locul 59 in categoria „Muzica”.

Cele mai vizualizate clipuri de anul acesta de pe canalul de YouTube Cat Music sunt: Delia & Macanache – „Ramai cu bine” (19,4 milioane de vizualizari), The Motans feat. Delia – „Weekend” (19,1 milioane de vizualizari) si What’s UP – „La tine” (18,9 milioane de vizualizari). Cel mai vizualizat clip de pe canalul de YouTube este „Dalinda”, al lui Alex Mica, cu peste 69 de milioane de vizualizari, urmat de clipul piesei „Laugh Till You Cry”, interpretata de Faydee si Lazy J, cu peste 58 de milioane de vizualizari.

Fata de aceeasi perioada a anului trecut, Cat Music are cu aproape 1 milion de abonati mai mult: 3,4 milioane de abonati in prezent, fata de 2,5 milioane in vara lui 2016. Aceasta cifra pozitioneaza canalul de YouTube al casei de discuri Cat Music pe primul loc in topul canalelor din Romania cu cei mai multi abonati.
loading...

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro