Cum arata pozele cu care fata lui Minune era santajata?

Adi Minune stie de existenta unor fotografii cu fiica lui dezbracata, imagini cu care – spune manelistul, Franco ar fi santajat-o pe Carmen.

Surse din anturajul fiicei lui Adi Minune, au explicat care este adevarul despre imaginile deocheate despre care se tot vorbeste: „Este adevarat. Exista fotografii cu fata lui Adi Minune, dezbracata. Pozele nu au fost furate sau altceva. Carmen le-a trimis, de buna voie, lui Franco, iubitul ei. Facea asta frecvent, pentru a-i arata iubitului ei cat este de dotata si de apetisanta. Sunt mai multe imagini, pe care Franco le-a pastrat si se tot lauda, prietenilor, ca le are. Eu nu am inteles, initial, de ce le pastreaza, apoi am aflat ca a incercat sa o santajeze pe Carmen,amenintad-o ca le face publice”.

Adi Minune a confirmat existenta acelor imagini marti seara, in cadrul emisiunii WOWbiz.

Potrivit surselor noastre, imaginile la care Adi Minune face, furios, referire o intruchipeaza pe fiica sa, Carmen, complet goala. Ea si-a fotografiat sanii voluptuosi, de o perfectiune demna de picturile renascentiste. Sanii tradeaza o usoara urma de bronz, fiind evident faptul ca frumoasa Carmen nu a facut topless cand a mers la plaja, ci a purtat sutien. Mai mult decat atat, fiica lui Minune isi poarta, falnic, paru-i superb si negru ca pana corbului intr-o coada impletita care-i mangaie umarul stang, pana in dreptul sanului gol…

loading...
„Stiu ca Franco o santaja. Probabil, pentru niste poze pe care ea, la 16 ani, a fost corupta sa le faca…. si-a aratat… nu stiu…. a fost corupta sa faca prostii. Ce sa mai, Franco sa ma sune sa impacam toata situatia. Ca daca nu, sunt in stare sa ma duc intr-o clipa la puscarie pentru Carmen. Sunt o bomba… sunt in stare de orice. Il iau in brate pe Franco si explodez cu el”, spunea marti noapte, transant si extrem de enervat, Adi Minune pentru cel mai tare late-night show al momentului, WOWbiz.

Intre timp, Adi s-a intalnit cu parintii lui Franco si pare sa se fi inteles cu acestia in privinta viitorului celor doi indragostiti.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro