Emil Lassaria and Caitlyn – Danzando (single nou)

Emil Lassaria te provoaca sa-ti petreci vara dansand pe ritmurile noii sale piese, „Danzando”. Cu un sound fresh ce imbina mai multe stiluri, noua melodie a DJ-ului este fundalul sonor perfect pentru aventurile tale de vacanta.

Fie ca te indragostesti, pleci la mare cu prietenii sau descoperi locuri noi, te vei regasi cu siguranta in versurile piesei, in timp ce ritmul te va duce cu gandul la un loc exotic, departe de griji. Doar inchide ochii si lasa muzica sa te ghideze vara asta, in pasi de dans!

„Ideea piesei este mai veche si a cunoscut mai multe variante si modificari, aceasta fiind cea mai reprezentativa pentru noi. Danzando poate fi consumata atat seara cat si dimineata, dar recomandarea noastra este sa o asezonati cu un apus de soare, o plaja si un pahar de prosecco,” a declarat artistul.
loading...
Dupa succesul melodiilor „Tu Amor” si „Summer Sun”, Emil Lassaria isi propune sa cucereasca din nou topurile cu „Danzando” si sa ne ofere motive sa dansam si sa ne bucuram de viata in fiecare zi.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro