Fly Project – Get Wet (single nou si videoclip)

Sunt cei mai tari „party starters” si cluburile din diverse colturi ale lumii ii vor pentru petreceri de neuitat. Baietii de la Fly Project lanseaza o noua piesa, GET WET, care isi anunta deja potentialul de hit de la primele ascultari.

Pentru ca nu se dezic de bunul obicei, GET WET are un videoclip extrem de sexy, filmat atat la Miami, cat si la Bucuresti, in care Tudor si Dan sunt inconjurati de multe femei frumoase, care se unduiesc lasciv, intr-o coregrafie plina de senzualitate.

„Cine-i vinovat pentru clip? Ceausu, cum cine? Pai nu lucram deja de atata timp impreuna si, daca facem treaba buna, de ce sa schimbam formula. Piesa asta e ca un pahar de ceva rece atunci cand ti-e sete si cald, e piesa aia care iti schimba starea si te face sa te bucuri de viata, de prieteni, de-o petrecere, de mare” spune Tudor.

Piesa s-a nascut in studiourile Fly Records: „Acolo se intampla magia, acolo ne vin ideile si le punem cap la cap. Ne imbunatatim mereu, probabil de asta am si decis sa ne mutam studioul, cautam mereu ceva mai bun, un loc mai creativ, nu ne plafonam” declara Dan.

loading...
Pentru fanii lor de sex feminin si numai, Tudor si Dan au o super provocare: „Cel mai mare concurs de tricouri ude”. Dati cu apa cum stiti mai bine si puneti hashtag’ul #GETWET, iar baietii vor contoriza toate clipurile incarcate. Pentru detalii, intrati pe facebook.com/FlyProjectOfficial.

Fly Project lanseaza Get Wet in toata lumea, urmand sa inceapa imediat promovarea in Romania si sa continue turneul international #TheBestPartyWorldTour.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro