INNA, record de vizualizari pe YouTube

„Ruleta”, cel mai recent single al INNEI in colaborare cu Erik, are peste 11 milioane de vizualizari in doar 11 zile de la lansare.

De asemenea, este pe locul 1 in Trending pe YouTube in Romania (adica cel mai vizualizat videoclip), dar si pe locul 8 in Austria, pe 9 in Israel si Lituania, 15 Bulgaria, 19 Danemarca, 22 Germania si Elvetia, 25 Spania, 26 Turcia si Norvegia, 27 Finlanda si Irlanda, 30 Rusia, 36 Mexic, 46 Italia, 47 Franta, Venezuela si Canada, 51 Peru si Ecuador, 53 Chile. In ceea ce priveste Shazam, in Romania si Moldova, piesa „Ruleta” este pe locul 1, locul 6 in Serbia si 7 in Bulgaria.

Piesa a fost compusa de INNA, Erik, Breyan Isaac si Marius Dia si produsa de Marco & Seba si David Ciente, aceeasi echipa care a lucrat si la single-ul anterior al artistei.

„Nu m-am asteptat ca aceasta piesa sa devina atat de virala si sa placa atat de mult fanilor mei. Le multumesc pentru sustinere si sper ca impreuna, sa facem „Ruleta” number one in topurile radiourilor din intreaga lume”, a spus INNA.

loading...
Artista are peste 2.7 miliarde de vizualizari pe YouTube, devansand nume precum Wisin, Akon, Sean Paul, Madonna, Lana del Rey, Kanye West, Lil Wayne, Justin Timberlake, Mariah Carey, will.i.am.

INNA va lansa un EP in aceasta vara, cu piese si in romana, si in spaniola, cu piese compuse de ea precum „Ruleta” sau „Me Gusta”.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro