Nicole Cherry, primele declaratii dupa ce s-a aflat ca a luat 8,25 la BAC!

Nicole Cherry a reusit sa treaca primul examen al maturitatii cu o nota onorabila, facandu-i mandri pe parintii ei de reusita. Artista a marturisit ca a aflat nota din presa, caci nu a putut accesa site-ul Ministerului Educatiei si plecase de acasa.

Nicole Cherry este fericita pentru ca a reusit sa treaca BAC-ul cu o nota onorabila. Artista a marturisit ca a aflat rezultatul de la presa, caci ea nu a putut accesa site-ul Ministerului Educatiei. Emotionata, ”Ciresica” si-a rugat parintii sa o scoata la cumparaturi pentru a-i abate gandul de la nota.

”Am aflat de la presa nota mea de la BAC. M-au sunat si asa am aflat; eu eram cu ai mei la cumparaturi. Le-am spus ca eu nu pot, site-ul s-a blocat, trebuie sa ies din casa. Da, si mama, si tata sunt multumiti, la ce program am. Tata e cel mai mandru de mine! Si mama la fel Pentru mine nu era importanta nota, pentru ca pentru mine e mai importanta cariera.Imi doresc din suflet o vacanta. Ma bucur ca nu i-am dezamagit pe ai mei”, a declarat Nicole Cherry.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro