PEPE, prezentatorul unei noi emisiuni de vara! Cum se numeste si cand va avea debutul

Acces Direct intra in vacanta, iar Antena 1 a programat o emisiune de divertisment pe tronsonul acesteia. Este vorba de Gashka mare, emisiune prezentata de Pepe si filmata in parcul acvatic Divertiland. Emisiunea va debuta pe 31 iulie, in fiecare zi de luni pana vineri, de la ora 17.00.

La “Gashka mare”, doua familii sau doua gasti de prieteni (trei-patru membri de fiecare echipa) se vor “duela” intr-o competitie extrem de haioasa. Probe fizice, quizz-uri si provocari “pe apa” ii vor pune pe concurenti in dificultate, dar vor starni rasete si vor genera simpatie. Fiecare tabara va fi condusa in “lupta” de cate un capitan pe masura, gata sa o sustina in fiecare clipa. Acestia vor fi Dorian Popa, care isi va arata muschii, si la propriu si la figurat, si simpatica Theo Rose.

“Vara asta imi voi petrece vacanta cu toti romanii. Si sunt bucuros ca ne vom vedea in direct, in fiecare zi, de luni pana vineri, toata luna august. Asa ca va sfatuiesc sa va inscrieti in joc, pentru ca va fi o competitie frumoasa, vesela, haioasa, in care va veti distra foarte tare. Vor fi jocuri de familie, de indemanare, jocuri care va vor testa prietenia, toate insa extrem de amuzante”, spune Pepe, gazda show-ului.
loading...
Dorian Popa va mai avea o misiune in cadrul show-ului, aceea de a pleca in diferite locuri de vacanta, la munte sau la mare, ca sa gaseasca cele mai “cool” subiecte ale verii. El va fi reporterul special care va aduce materiale inedite, haioase, trasnite, din locurile unde romanii isi petrec vacanta.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro