Scene sfasietoare! Tatal Denisei s-a dus la cimitir si s-a intins pe mormantul artistei!

A doua zi dupa ce si-a ingropat fiica, Emilian Raducu a plans minute intregi la mormantul Denisei si cu greu a putut fi luat de acolo de apropiati!

Tatal Denisei Raducu a fost devastat de moartea artistei! Luni de zile, barbatul a sperat ca Dumnezeu va face o minune si fata lui o sa se vindece de maladia care ii macina organismul si o usca pe picioare! Din pacate, viata a fost nedreapta si, in loc sa isi vada copilul sanatos, el a trait momente cumplite in clipa in care masina mortuara a adus-o pe tanara intr-un cosciug, acasa la el, la Stefanesti

“Emilian era terminat! Se plimba ca un robot prin casa si incerca sa nu isi arate durerea. Noroc ca isi luase medicamente, caci altfel nu ar fi reusit sa reziste! Bolnav si el de doua saptamani, omul nu putea totusi sa se impace deloc cu ideea ca, de acum inainte, nu isi va mai vedea deloc fata”, au dezvaluit apropiati de-ai familiei Raducu!
loading...
Barbatul si-a dus condus fiica pe ultimul drum cu ochii in lacrimi si doar sprijinit de rude a putut apoi sa stea si la pomana! “Spunea ca nu poate sa conceapa ca Denisa a murit! Poate tocmai de aceea, a doua zi, dupa ce si-a ingropat fata, Emilian s-a dus la cimitir si mai bine de o ora a stat intins pe mormantul Denisei si a plans incontinuu. De abia l-au luat oamenii de acolo”, au povestit persoane din sat.


sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro