Secretul siluetei Andreei Mantea!

Andreea Mantea a dezvaluit ca are, in prezent, 53 de kilograme si 1,65 metroi inaltime. Pe langa lucrurl intens la sala de sport, ea tine si o cura ciudata. Mai exact, bruneta consuma zer de capra.

„Am 53 de kilograme si 250 de grame. Si 1,65 metri inaltime. Am ajuns sa ma cantaresc, sunt disperata cu treaba asta. Am inceput o cura de zer. zer de lapte de capra.

Cate un pahar, dimineata pe stomacul gol. Stiti ca eu eram cu apa cu lamaie, cu ghimbir, cu afine. E destul de greu sa stau s-o pregatesc si cred ca s-a obisnuit organismul si nu mai are niciun rezultat. Si atunci am cautat pe internet tot felul de remedii naturiste si am ales zerul. Este minunat, este perfect. Am ajuns sa slabesc vazand cu ochii”, a spus Andreea pentru revista Viva.
loading...
„Da, merg la sala. Rup sala in doua sau sala ma rupe pe mine, cum se zice. Am o antrenoare pe cre o iubesc din tot sufletul meu pentru ca ma ajuta foarte mult. Eu sunt o persoana mai dificila si e ciudat sa vina sa te streseze (n.r. un antrenor) sau sa isi scrie ce ai mancat, de ce ai mancat, nu e bine, sa iti explice de ce asa si nu asa. Gratiela, antrenoarea mea, imi explica absolut orice, vorbim absolut orice. Imi explica pe intelesul oricui, si astora mai limitati. Mi-am facut abonament la sala de vreo 3-4 ori in viata asta, dar niciodata nu m-am dus sa ma tin. si acum mi-am facut abonamentul in decembrie anul trecut si m-am dus abia in ianuarie”, a mai explicat prezentatoarea de televiziune.

sursa: antena3.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro