Viorel Lis, asistentul Mirelei Vaida! Sotul OANEI LIS a acceptat imediat oferta

Viorel si Oana Lis traiesc o poveste de dragoste de foarte multi, desi multa lume nu le dadeau sanse, din cauza diferentei de varsta dintre ei. Cei doi sunt printre cele mai active prezente in showbiz si nu rateaza nici o invitatie la emisiunile tv.

Sotii Lis vor aparea la emisiunea Mirelei Vaida, iar aceasta ii va propune fostului edil al Capitalei sa fie asistentul ei, iar barbatul accepta oferta pe loc, fara sa se mai gandeasca.

„Am revenit ca ne era dor de voi si mai mult de Robert, mie!”, va marturisi amuzata Oana, indreptandu-se hotarata sa-si sarute sexy ispita de la „Insula iubirii”, cand Viorel o va opri, spunand: „Mai bine ma pup eu cu el!”, printre hohotele de ras ale celor prezenti in platou. Mirela Vaida nu putea sa rateze ocazia: „Domnule Viorel, eu va fac alta propunere: lasati-l pe el sa se duca impreuna cu oana, eu va fac asistent tv. Sa fii asistent e cea mai mare fita, nu faci nimic, iei si o gramada de bani! Toate femeile sunt innebunite dupa barbatii de pe locul asta!”, va glumi Mirela, iar fostul primar va accepta imediat oferta.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro