Adela Popescu, marturisire neasteptata! Cum a petrecut aniversarea a doi ani de casnicie cu Radu Valcan

Adela Popescu si Radu Valcan formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton, iar in urma cu doar cateva zile cei doi au sarbatorit aniversarea a doi ani de casnicie.

In urma cu putin timp, insa, frumoasa vedeta a tinut sa le dezvaluie fanilor de ce surpriza fantastica a avut parte in ziua in care au aniversat doi ani de mariaj si cum toate planurile ei au fost date peste cap.

”A fost asa. Ne propusesem acum cateva luni ca de aniversarea nuntii noastre sa mergem acolo unde ne-am unit destinele acum doi ani, de aceasta data insotiti de Alexandru. Era perfect. Imi si imaginam cum vom ciocni un pahar de sampanie pe terasa hambarului ce a gazduit petrecerea noastra, in timp ce baiatul se va juca cu cei doi ciobanesti mioritici mai mari cu doi ani de acum.
Am intors-o pe toate partile si din cauza unor proiecte pe care nu puteam sa le amanam, am anuntat ca nu vom mai merge. Eu bosumflata nevoie mare, am acceptat invitatia sotului de a servi totusi o cina romantica la un restaurant din Bucuresti.
loading...
Ne-am gatit, ne-am aranjat si in parcarea restaurantului au aparut zglobii ca doua caprioare surorile Adriana si Oana Toma de la complexul respectiv spunandu-ne sa le urmam.
O carare cu lumanari ne ducea intr-un luminis inconjurat de copaci in mijlocul caruia fetele in „cardasie” cu Flavours au recreat putin din atmosfera nuntii noastre.
Copaci, aceesi fata de masa de in maro, pe mijloc iedera si muschi de copac, baloane mari albe, playlistul de la nunta chiar si o selectia a meniului de atunci.

A! Pana si coronita a fost compusa din aceleasi minunate flori.
Ce sa va spun, a fost de vis!
Multumesc mult fetelor, am petrecut o seara de superba alaturi de sotul ce nu s-a gandit el sa faca aceasta surpriza.
Dar despre asta…intr-o postare viitoare.”, a scris Adela Popescu pe blogul personal.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro