Adriana Bahmuteanu, in culmea fericirii!

Zi mare, astazi, pentru Adriana Bahmuteanu. Dupa o luna in care a stat departe de copiii sai, cei mici se intorc acasa si pun astfel punct vacantei petrecute in compania tatalui lor, Silviu Prigoana.

Pentru Adriana Bahmuteanu perioada nu a fost nicidecum una usor de suportat, comunicarea dintre mama si copii desfasurandu-se anevoios si, uneori, prin intermediul avocatilor parintilor lor.

“In aceasta luna, Adriana a reusit sa vorbeasca foarte putin cu baietii ei la telefon. De doua ori a apelat la avocat pentru a afla ce fac Maxi si Eduard. Comunicarea dintre parinti este in continuare inexistenta si se desfasoara prin intermediul avocatilor. Asa ca, in momentul cand nu avea vesti despre cei mici, ea trebuia sa apeleze la avocatul ei si ulterior acesta sa il sune pe avocatul fostului ei sot. Nu a stiut daca copiii au avut probleme in aceasta perioada, daca au fost bolnaviori sau daca le-a fost dor de ea. Pentru o mama e greu!”, ne-a declarat o prietena de-a Adrianei Bahmuteanu.
loading...
Aceasta sustine ca, pentru a nu se mai gandi atata la cei doi copii ai sai, vedeta tv si-a umplut timpul. Fire practica, Bahmu a inceput sa isi rezolve unele lucruri pe acasa. “Si-a renovat apartamentul, a zugravit si a facut ordine in casa si a comandat mobilier nou. Mai exact, a facut lucruri pe care nu le-ar fi putut rezolva daca cei mici erau acasa. Copiii au fost plecati in vacanta in Europa si vor fi adusi acasa la Adriana, astazi. Ii va aduce fratele lor. ”, ne-a declarat apropiata prezentatoarei tv.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro