AKCENT a lansat o varianta a hit-ului „Love Stoned”

AKCENT a lansat o varianta 2017 a hit-ului international „Love Stoned”, piesa lansata de trupa initial in anul 2010.

Piesa „Love Stoned” a fost unul dintre cele mai importante hit-uri internationale AKCENT, insumand zeci de milioane de vizualizari pe youtube si fiind fredonata de fanii trupei atat din Turcia, cat si din Rusia, India sau Pakistan.

Rework-ul piesei a fost realizat de Adrian Sina impreuna cu Ackym, producatorul cu state vechi de la Akcent Music, care si-a pus amprenta si pe alte hit-uri ca „Sa Ma Saruti” feat Adrian Sina si Sandra N, „Kamelia” AKCENT feat Lidia Buble & DDY Nunes, „Linda” Andreea Banica feat Veo dar si a ultimelor doua albume AKCENT, piese care au insumat peste 100 de milioane de vizualizari pe youtube si care au devenit hit-uri internationale. Ackym si-a castigat notorietatea si ca bun remixer, mix-ul sau pentru piesa „Liar” devenind preferata dj-ilor din intreaga lume.
loading...
Varianta noua a piesei „Love Stoned”, are si un tiltlu nou „How Deep Is Your Love” si, desi pastreaza savoarea initiala a piesei, are tonuri noi, mult mai actuale, dar si un vibe de vacanta, potrivit pentru o vara fierbinte. Videoclipul piesei a fost filmat la mare, in antiteza cu varianta din 2010, filmat in intregine in desertul tunisian. Piesa „How Deep Is Your Love” are si o voce feminina, Meriem, care da o noua aparte noi productii.

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro