Andra a izbucnit in lacrimi in direct! S-a uitat la sotul ei si i-a zis

Andra si Catalin formeaza un cuplu solid, foarte frumos. Atunci cand a fost rugata sa vorbeasca despre relatia ei cu Maruta si a fost chestionata pe seama secretului povestii lor de dragoste, cantareata s-a emotionat atat de tare, incat a inceput sa planga.

“Comunicarea si respectul definesc iubirea noastra. Nu avem secrete. Ma deranjeaza multe lucruri la Catalin, cel mai important este telefonul, sunt deranjata ca este dependent de telefon. O casnicie este si despre compromisuri. El este genul de om care ma motiveaza sa fiu mai buna. Foarte multi oameni au o impresie gresita despre Catalin, dintre noi doi, el este mai credincios, mai bun, mai pozitiv, rade mai mult, este partea buna dintre noi doi. Ma faci sa plang…”, a spus Andra si a inceput sa lacrimeze.

”Peste 50 de ani ne vedem intr-un azil de batrani, jucand carti cu prietenii nostri”, a adaugat ea.

“Eu cred ca e vorba de sinceritate, de respect si de comunicare. Ma enerveaza ca nu am mai mult timp sa petrec cu familia, prietenii. Eu sunt mai introvertit, in schimb Andra spune imediat ce o deranjeaza.

loading...
Andra este o persoana cu o intuitie foarte puternica, de multe ori am ajuns la vorbele ei. Cea mai mare fericire a Andrei este sa isi vada familia fericita”, a precizat si Catalin Maruta.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro