Cosy feat. Pistol – Artist (piesa noua)

Cosy revine in atentia publicului lansand cel de-al 7-lea single extras de pe video-albumul „Al Saselea Simt”. Piesa se intituleaza „Artist” si este o colaborare reusita cu Pistol, iar clipul este o viziune de Richard Stan.

„”Artist” e o piesa pe care imi doream s-o construiesc de ceva timp. Pistol, tovarasul meu de ani buni, s-a nimerit perfect pe aceasta melodie si ma bucur ca a iesit in formula asta.
Vibe-ul a fost acela care trebuie, desi piesa are un mesaj trist pentru lumea noastra… lumea muzicii…. totusi are o tarie aparte pentru ca din drame mereu invatam cate ceva. Richard Stan se ocupa de intregul meu video-album, facand o treaba foarte buna. Pentru mine reprezinta un om care te inspira prin tot, prin munca lui. Sper sa va placa noul meu single. Noroc!”, spune Cosy.

„Piesa „Artist” a fost un foarte natural mod de a colabora cu Cosy, cu care ma cunosc de ceva ani, inca de la inceputurile vremurilor. Ma bucur sa fiu prezent pe material, mai ales ca am simtit ca este locul meu in acest proiect. Abia astept sa vedeti clipul ? si sunt sigur ca nu e ultima mea colaborare cu omul Cosy.”, a declarat Pistol.
loading...
Piesa inregistrata la „Al Saselea Simt” este produsa de catre Alexandru Nedelcu (The Brain!) si Serbanesku, de mix/master s-a ocupat Petru Barladeanu (Peter Zaad), iar versurile sunt scrise de catre Cosy si Pistol.

Daca il intrebati pe Cosy acum 7-8 ani despre „Viata unui artist”, acesta va raspundea cu un entuziasm grabit si cu zambetul in suflet ca abia astepta sa o simta pe pielea sa, deoarece asta a ales sa faca in viata lui, sa fie artist, sa faca muzica, se simtea de mic atras de treaba asta, deci, clar trebuia sa faca ASTA.

Fiind din Braila, artistul a ales sa vina in Bucuresti, unde a terminat teatrul in paralel cu activitatea muzicala cu care tot cocheta. A trecut ceva timp de atunci si a facut-o mereu in felul lui, fara sa-si caute faima in lumina reflectoarelor sau sa-si cumpere hitul prin vreun studio cu nume sonor sau, de ce nu, „sa pup in fund vreun radio ca poate, poate ma ajuta sa fiu si eu ACOLO, pfff.”

„Daca ma intrebi acum, tot ce pot sa spun e ca DA, am ajuns sa fac muzica la nivel profesional si ce e cel mai important e ca mi-am pastrat aceeasi pasiune si dragoste pe care o aveam la inceput si indiferent de cat de mizerabila e industria, asta nu o sa mi-o poata lua nimeni niciodata.
Cat despre ce vad in jurul meu acum… pacat… majoritatea artistilor pare ca nu mai au valori… sunt intr-o continua goana spre succes si bani… chestii care vin fara sa te astepti doar prin munca multa, nopti pierdute in studio, nu sa platesti vacante unui impresar notabil sau sa vopsesti cladirile caselor de productii cu laude si slavii… ? Pacat… dar e okay, tocmai de asta eu am industria mea. Fii Artist… e gratis si frumos! Noroc. Respect si iubire.”, a mai spus Cosy.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro