Dezvaluiri despre viitorul sot al Andreei Marin!

Andreea Marin isi reface, treptat, viata, iar in ciuda dezamagirilor amoroase din trecut si cele trei casnicii esuate, se pare ca „Zana” are toate sansele sa isi intalneasca, din nou, marea dragoste.

Clarvazatoarea Carmen Harra a facut o serie de dezvaluiri la un post de televiziune, despre ce ii rezerva viitorul „Zanei”, iar viitorul ei sot va aparea in viata ei in cel mai scurt timp.

„Andreea Marin va fi intr-o alta pagina din viata ei. Va fi un om asa cum asteapta. Va fi cea mai buna decizie a ei. In urmatoarele luni vom auzi ca Andreea Marin isi va reface viata (…) Andreea in general are tendinte sa aleaga barbati mai tineri. Viitorul sot va fi cu cinci ani mai tanar. (…) Este posibil sa isi fi gasit pe cineva, dar e ceva pasager. Nu cred ca este neaparat cineva de care vorbesc eu inca, dar aceasta persoana va veni relativ curand. Este un barbat prezentabil, este un barbat tanar, un barbat cu care ea va avea mare placere sa se afiseze. Ea este o femeie foarte misterioasa. Ea are o perioada tranzitorie acum cu cineva care poate fi ca un pansament”, a spus Carmen Harra.
loading...

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro