Irina Rimes – My Favourite Man (single nou si videoclip)

Irina Rimes, una dintre cele mai talentate artiste de la noi ne surprinde cu o noua piesa, de data aceasta in limba engleza impreuna cu videoclipul oficial pe care l-a filmat in Barcelona.

„My Favourite Man” este o coproductie Global Records si Quantum Music pentru care Irina Rimes a colaborat cu Marco & Seba. Este o piesa care urmeaza stilul sensibil si incarcat de emotie cu care artista ne-a obisnuit inca de la lansare.

Videoclipul piesei „My Favourite Man” a fost regizat de Bogdan Paun, iar filmarile au avut loc in Barcelona, un oras care a cucerit-o pe artista si pe care isi dorea foarte mult sa il viziteze. Atmosfera si peisajele orasului aflat pe coasta marii Mediterane completeaza perfect mesajul sensibil al piesei.

„My Favourite Man este inspirata din viata mea, care ma descrie si in care ma regasesc. „, a spus Irina Rimes.

loading...
Irina Rimes ne-a cucerit initial cu single-ul „Visele”, apoi cu trilogia muzicala „Iubiri Secrete”, cu hit-ul „Ce s-a Intamplat cu Noi” si cel mai recent, cu piesa lansata in colaborare cu Vunk, „Stai Langa Mine”.

Irina Rimes este mai mult decat o voce de neuitat, ea este un artist complet. Scrie versuri, compune si colaboreaza cu multe dintre vedetele din muzica romaneasca. Hit-urile lansate de INNA, „Cum ar fi”; Raluka, „Ieri Erai”; Antonia,”Dor de tine”; Alina Eremia, „Poarta-ma” sau Andra „Sunt puternica” poarta semnatura Irinei Rimes.

In 2017 Irina Rimes s-a facut remarcata si pe plan international si a semnat un contract cu Universal Music Franta lansad piesa „Vivons Les”, interpretarea in limba franceza a single-ului „Visele”.

In plus, weekendul trecut, Irina Rimes a fost premiata alaturi de Dj Sava la festivalul „Astana Dausy Music Awards” din Kazahstan pentru piesa „I loved you”, care a a fost una dintre cele mai difuzate pe radiourile si televiziunile muzicale de acolo.

Irina Rimes va bifa anul acesta o noua premiera lansand primul ei album solo. „Despre el” va contine 10 piese, scrise de Irina si inspirate din trairile ei. Printre acestea se numara trilogia #IubiriSecrete, „Bolnavi amandoi”, „Bandana”, dar si ultimul single-ul, „Ce s-a intamplat cu noi”.

Un multitalent deosebit, o voce calda, cu un sound aparte, plina de emotie, ce trece dincolo de ecranul televizorului sau de boxa radioului, Irina Rimes este un artist din portofoliul Quantum Music, care descopera si aduce laolalta talente de pretutindeni, carora le pune la dispozitie o echipa valoroasa, cu experienta, care ii sustine pe tot parcursul lor muzical.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro