Irina Rimes marcheaza un nou succes international

Dupa ce ne-a cucerit cu single-ul „Visele”, trilogia muzicala „Iubiri Secrete” si „Ce s-a Intamplat cu Noi”, Irina Rimes a cunoscut succesul international odata cu semnarea contractului cu Universal Music Franta. Artista a lansat piesa „Vivons Les”, interpretarea in limba franceza a single-ului „Visele”. Astfel, stilul muzical inconfundabil al Irinei Rimes va ajunge pe toate teritoriile francofone.

In acest weekend, Irina a mai inregistat un succes international, fiind premiata alaturi de Dj Sava la unul dintre cele mai mari festivaluri de muzica din lume.

Este vorba despre festivalul „Astana Dausy Music Awards” din Kazahstan, unde au fost premiati artistii ale caror piese au dominat topurile radiourilor si televiziunilor din 2017.

Dj Sava si Irina Rimes au fost premiati pentru „I loved you”, piesa care a strans aproape 15 milioane de vizualizari pe Youtube.

Pe aceeasi scena au urcat artisti din Olanda, Elvetia, Rusia, Albania sau Kazahstan, precum Willy William si Arilena Ara. Festivalul „Astana Dausy Music Awards” i-a adus la un loc pe artistii care au avut cele mai difuzate piese din Kazahstan si i-a recompensat cu cate un trofeu.

loading...
„Sunt mandra de ceea ce am realizat si sunt recunoscatoare pentru acest premiu. Ma bucur ca piesa I Loved You a ajuns atat departe pentru ca am lucrat cu tot sufletul la ea.”, a spus Irina Rimes

Un multitalent deosebit, o voce calda, cu un sound aparte, plina de emotie, ce trece dincolo de ecranul televizorului sau de boxa radioului, Irina Rimes este un artist din portofoliul Quantum Music, care descopera si aduce laolalta talente de pretutindeni, carora le pune la dispozitie o echipa valoroasa, cu experienta, care ii sustine pe tot parcursul lor muzical.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro