Micke feat. Antonia – El Amor (single nou si videoclip)

Atmosfera tropicala condimentata cu iubire si senzualitate, soare, explozii de culoare si multa libertate. Cu totii ne dorim ca vara sa nu se termine niciodata, iar asta este si povestea noului videoclip pe care il lanseaza astazi noul artist Global Records Latin, Micke, in colaborare cu Antonia.

Piesa „El amor” a fost compusa de Marco&Seba impreuna cu Micke si se bucura de touch-ul inconfundabil al unor producatori de top, responsabili pentru hituri ale unor artisti celebri, precum INNA, Nicki Minaj, Nick Jonas sau Akon.

Cu ritmuri fresh si arome tropicale, piesa care ii aduce impreuna pe Micke si Antonia are toate sansele sa devina un hit, pe o piata muzicala in care, la nivel global, influentele latine devin tot mai populare (anul acesta, de exemplu, pentru prima data o piesa reggaeton, „Despacito”, a ocupat prima pozitie in Spotify).

Micke Moreno este de origine columbiana si a mostenit talentul artistic de la parintii sai. La numai 3 ani a aparut intr-un serial TV, iar rolul acesta i-a deschis drumul catre nu mai putin de 70 de productii din domenii variate, de la televiziune, la film, reclame, videoclipuri, soap opera, piese de teatru si concerte. Si-a dezvoltat latura artistica de mic, mai ales ca a crescut printre artisti de circ, actori, muzicieni.

loading...
Artistul are astfel de mai bine de 15 ani o cariera de succes ca actor, cantaret dar si regizor. Show-urile sale au fost difuzate de marile canale TV din America Latina, printre care Disney Kids, Fox Telecolumbia, Teleset sau Caracol TV.

Muzica este marea sa pasiune, astfel ca Micke a incercat permanent sa se perfectioneze: a invatat singur sa cante la chitara, pian, tobe si ukulele si si-a compus singur piesele. In 2016 a participat la show-ul TV „La Banda”, alaturi de Yoandri Cabrera si Fabyan Sanchez.

In 2017 Micke semneaza cu Global Records Latin, divizie a Global Records, si colaboreaza cu producatori si compozitori din lumea intreaga, printre care Miky la Sensa si Dynell el Diamante, responsabili pentru hiturile de miliarde de vizualizari ale lui Maluma, Yandell sau Wisin. Videoclipul a fost regizat de catre Ionut Trandafir, responsabil pentru productii video ale unor artisti ca Delia, The Motans, Smiley, Feli, What’s UP, Alexandra Stan, Grasu XXL, Lora si multi altii.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro