Sotia lui Pepe si-a facut de cap cu fetele la mare!

Raluca, sotia lui Pepe, s-a distrat de mama focului zilele trecute pe litoral, la Mamaia, insa nu cu artistul, ci cu fetele. Pepe nu a insotit-o, iar bruneta l-a ”inlocuit” pentru o zi cu prietenele ei, dupa cum se observa in imaginile obtinute de paparazzi. Raluca a purtat la plaja un costum de baie pe care scria ”Brigada mireselor”, insa, cum ea a trait de mult aceasta experienta, nu ne gandim ca a vrut sa transmita vreun mesaj.

Daca Pepe a petrecut cu baietii la un sprit corect pe malul marii, fara Raluca ,nici bruneta nu s-a plictisit acum fara sotul ei, care probabil avea vreun angajament. S-a distrat de minune alaturi de fete, iar in momentul in care a aparut la plaja, in costum de baie, barbatii au intors capul si i-au admirat formele apetisante.

Iar daca ziua a stat la plaja, seara, Raluca a mers in club, acolo unde distractia a fost una de zile mari. Tot in compania prietenelor! Sotia lui Pepe a dansat de mama focului si a atras, iarasi, privirile celor prezenti.
loading...
Pepe si sotia lui, Raluca, au fost protagonistii evenimentului monden al verii 2014. Cei doi s-au casatorit religios, dupa ce „s-au luat cu acte” cu doi ani inainte. Raluca a purtat o rochie in valoare de 10.000 de euro, iar latino-loverul a optat pentru creatia unui designer roman, care l-a costat 5.000 de euro. Si a stralucit la propriu, mai ales datorita papionului suflat in aur pe care l-a purtat. Nunta a fost una scumpa, pe masura tinerilor insuratei, iar Pepe nu s-a zgarcit deloc la niciun detaliu legat de ziua cea mare. Ionut Pascu si Raluca s-au cununat la Biserica Sf. Spiridon cel Nou din Bucuresti, apoi au petrecut in compania a 300 de invitati


sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro