ADDA feat. DOC – Te Aud (single nou si videoclip)

ADDA, artista care a cucerit prin stilul ei melancolic si care a readus baladele in atentia publicului, lanseaza un nou single: o colaborare inedita cu DOC, unul dintre cei mai cunoscuti artisti hip-hop din Romania.

O colaborare intre Baladda Records, HaHaHa Production si Global Records, piesa „Te aud” este scrisa si compusa de ADDA impreuna cu DOC, Andrei Mihai si Marius Pop, iar filmarile pentru videoclip au avut loc in Chisinau, in regia lui Roman Burlaca.

„Am scris piesa acum patru ani, dar abia acum i-am gasit directia potrivita”, spune ADDA. „Ma bucur ca am colaborat cu DOC, pentru ca il respect foarte mult ca artist si ca om.”

„Declar pe proprie raspundere ca tot ce am zis, am trait si s-a „pupat” magistral cu momentul atemporal in care am facut piesa asta impreuna cu ADDA si RURD, producatorul piesei, in camera noastra micuta, dar plina de vibe de la HaHaHa”, a declarat in stilul caracteristic DOC.

loading...
Single-ul „Te aud” face parte din noua directie pe care artista o va aborda si in urmatoarele single-uri cu emotii si trairi puternice. Artista a publicat pe conturile ei de socializare teaserele noului single, pe care fanii ei il asteapta cu nerabdare.

Anul acesta, ADDA a lansat piesa „Se vede pe fata ei”, care a depasit 22 de milioane de vizualizari, si single-ul „De dorul tau”, care a strans in doar doua luni peste 8 milioane de vizualizari

Cel mai recent proiect al ADDEI a fost „O piesa in 12 ore” / #MareaMea. Proiectul prin care ADDA le-a aratat fanilor cum se naste o piesa a fost un adevarat succes. Artista a stat live 12 ore si a fost urmarita de 2 milioane de internauti.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro