Alina Eremia, munceste chiar si in vacanta!

Alina Eremia, este una dintre cele mai iubite si apreciate cantarete din Romania. Cu milioane de vizualizari pe youtube, tanara artista are mii de fani care ii sunt alaturi si care o sprijina si o sustin in cariera muzicala.

Dupa un an plin de proiecte muzicale si concerte, Alina a ales sa se relaxeze pe plajele din Miami. Locatia nu a fost aleasa la intamplare. Artista a ales sa isi petreaca vacanta in celalalt capat al lumii, fiind locul in care si-a dorit de mult sa ajunga, dar si pentru a filma un nou videoclip. Cantareata anunta ca le pregateste fanilor o mare surpriza, o colaborare la care nimeni nu se asteapta.

It girl a Romaniei, Alina imbina utilul cu placutul, asa ca, printre picaturi,a dat o fuga la cumparaturi, unde a umplut cateva cosuri cu haine si accesorii. Cantareata isi pregateste cu mare atentie tinutele pe care le va purta aceasta toamna.


Dorindu-si de mult timp o vacanta intr-un loc in care sa se bucure de soare si unde sa se relaxeze, artista noastra s-a retras pentru doua saptamani in unul dintre cele mai frumoase locuri turistice, Miami.

loading...
„Imi doream de mult timp sa ajung in America, mai ales ca simteam nevoia sa imi recapat energia dupa o perioada foarte aglomerata prin care am trecut, asa ca am ales sa petrec doua saptamani in Miami, despre care pot spune cu mana pe inima ca este o destinatie care isi merita renumele”, declara Alina Eremia.

Cu sute de milioane de vizualizari pe Youtube si cu toate piesele pe radio, frumoasa artista se poate lauda cu o cariera de invidiat. Fiind una dintre cele mai apreciate cantarete din showbiz-ul romanesc, Alina Eremia s-a facut cunoscuta publicului prin serialul „Pariu cu Viata”, iar aventura ei in lumea muzicii a inceput impreuna cu Lala Band . Piese precum „Cum se face” si „Cand luminile se sting” s-au bucurat de un real succes. Alina se pregateste intens pentru lansarea primului material discografic din cariera sa. Albumul va contine atat hituri care au consacrat-o cat si piese noi, la care artista lucreaza de ceva timp.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro